Hotel Reserveren

WERKELIJK UNIEK GELEGEN

Welcome

Landgoed Montferland is werkelijk uniek gelegen voor Nederlandse begrippen: boven op een 1000 jaar oude, archeologisch beschermde vestingheuvel, een zogenaamde Motte.
Deze Motte is gevormd in de laatste ijstijd. In de 9e of 10e eeuw hebben 1000 mensen in een jaar tijd een droge gracht om deze Motte gegraven en het zand dat hier uit kwam er bovenop gegooid. Zo is de Motto kunstmatig 7 meter verhoogd, en bereikte een hoogte van 68 meter boven NAP.

Landgoed Montferland ligt aan het einde van een 1100 meter lange oprijlaan, die kronkelt door het schitterende Montferlandse bos.

Landgoed Montferland is een kleinschalig bedrijf met 8 hotelkamers, een à la carte restaurant, een open wijnkelder, een rookruimte annex bar, een terras met prachtig uitzicht op Duitsland, en 3 zalen, waarvan de oudste dateert uit 1699. De hotelkamers zijn o.a. voorzien van bad met nekrol om heerlijk te ontspannen, douche, toilet, föhn, badmantels, broekenpers, minibar, kluisje, digitale flatscreen tv’s en uiteraard gratis draadloos internet.

Het à la carte restaurant Graaf van den Bergh straalt romantiek, warmte en rust uit.
Naast een keur aan kaartgerechten, gericht op de diverse seizoenen zoals de aspergetijd en het wildseizoen, bieden wij een gevarieerd dagmenu van 3, 4 of 5 gangen.
De wijnkaart behelst meer dan 170 wijnen, die tevens te bewonderen zijn in onze open wijnkelder. En voor de liefhebber van een goede sigaar heeft Landgoed Montferland een knusse rookruimte met humidor.

Landgoed Montferland ligt aan diverse wandel- en fietsroutes, een ruiterpad en aan een van Nederlands mooiste mountainbikeroutes. Tevens liggen vlakbij het Noaberpad en Pieterpad.

Op 10 minuten afstand, net in Duitsland, ligt de 18 holes golfbaan Borghees, en in de buurt zijn een tal van mogelijkheden voor een uitstapje, zoals het bezichtigen van Kasteel Huis Berghde oudste molen van Nederland, boottochten, steden als Doetinchem en Emmerich, outdoor activiteiten, tennis en jeu de boule mogelijkheden.

Landgoed Montferland is 7 dagen per week geopend om te ontbijten, lunchen, dineren, vergaderen, feesten en overnachten. Een prachtige locatie voor een ieder die van rust, goed gastheerschap en lekker eten houdt. 

Montferland is zakenland voor ondernemers die een bijzondere ambiance zoeken

Montferland is een weekendland voor mensen die even willen bijkomen

Montferland is vakantieland voor een ieder die rust zoekt

Montferland is, met haar uiteenlopende accommodatie, partyland bij uitstek voor mensen die iets te vieren hebben